Μενού
Το Καλάθι σας

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ

ΦΩΤΙΑ > ΚΑΠΝΟΣ > ΜΟΥNΤΖΟΥΡΑ > ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ       ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!

Ένα σύνηθες πρόβλημα που που προκύπτει μετά από μία πυρκαγιά είναι το θέμα της αποκατάστασης των επιφανειών από την μουντζούρα και την μυρωδιά. Η καπνιά όπως ονομάζεται, είναι ένα προϊόν ατελούς καύσης των καύσιμων υλών, που εναποτίθεται επάνω στις περισσότερες επιφάνειες όπως οι τοίχοι και τα ταβάνια. Η καπνιά είναι αδύνατον να φύγει εντελώς με τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού όπως η υψηλή πίεση νερού ή ή αναρρόφηση χωρίς να καταστραφεί περαιτέρω ο χώρος. Επιπλέον αν δεν απομακρυνθεί δεν γίνεται να βαφτεί η επιφάνεια.


Η εταιρεία μας διαθέτει μία καινοτόμο τεχνολογία που δίνει λύση στο πρόβλημα αυτό και αποκαθιστά τις περισσότερες επιφάνειες ώστε να μπορέσουν να ξαναβαφτούν αν πρόκειται για τοιχοποιία και γενικότερα να ξαναχρησιμοποιηθούν , απομακρύνοντας την μαυρίλα και την μυρωδιά.

Λέγεται TORNADO ACS και πρόκειται για μία ήπια εφαρμογή αμμοβολής που λειτουργεί με υποπίεση σε κλειστό κύκλωμα και δεν καταστρέφει τις επιφάνειες ,απομακρύνοντας όλους τους ρίπους. Χωρίς νερό, χωρίς χημικά και άμεση χρήση του χώρου μετά τον καθαρισμό.


Παρόμοιας αποκατάστασης χρήζουν πυροπροσταυτευόμενοι χώροι όπου μετά από πυρκαγιά ενεργοποιήθηκε κάποιο σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης (εκτός των clean agents) και τα υπολείμματα του κατασβεστικού υλικού επικάθησε στις επιφάνειες. Τέτοια κατασβεστικά υλικά είναι η ξηρή σκόνη και τα aerosols όπου παρομοίως οι επιφάνειες δεν καθαρίζουν με απλή αναρρόφηση ή πίεση αέρα και ο καθαρισμός θα πρέπει να είναι άμεσος καθώς η επαφή των υλικών αυτών με την υγρασία του αέρα μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω καταστροφές και βλάβες στις επιφάνειες.


 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.