Αναμφισβήτητα η τελική απόφαση για την προμήθεια ενός συστήματος κατάσβεσης πρέπει να βασίζεται στην αποτελεσματικότητα του και την ταχύτητα κατάσβεσης μιας φωτιάς, χωρίς την απώλεια data ή ζημία στο hardware. O υποψήφιος χρήστης τέτοιων συστημάτων, θα πρέπει να γνωρίζει ότι η λάθος επιλογή του εξοπλισμού πυρόσβεσης, μπορεί να προκαλέσει την απώλεια των περιουσιακών του στοιχείων, των δεδομένων της επιχείρησης ή και των πελατών την. Ακόμα χειρότερα, η εγκατάσταση ενός ακατάλληλου κατασβεστικού υλικού για χρήση παρουσία ανθρώπων μπορεί να είναι θανατηφόρα (για παράδειγμα το CO2 σε μεγάλη συγκέντρωση) και ως ειδικοί είμαστε υπεύθυνοι έναντι αυτών και των όσων προτείνουμε.

Η επιλογή του Novec™ 1230 Fire Protection Fluid της 3M™, είναι η ασφαλής και αξιόπιστη λύση για την πυροπροστασία των χώρων σας, χωρίς καμία αμφιβολία ή συμβιβασμό.

Αντιπροσωπεύουμε ένα ασύγκριτα ποιοτικά, κατασβεστικό σύστημα με σημαντικά πλεονεκτήματά όπως:

·         3M™ Blue Sky Warranty. Με την αγορά ενός συστήματος 3M™ Novec™ 1230 Fire Protection Fluid της SEVO, ο τελικός αγοραστής λαμβάνει την εικοσαετή εγγύηση της 3M™

·         Το 3M™ Novec™ 1230 Fire Protection Fluid, γεμίζεται στο εργοστάσιο της SEVO στην Ισπανία και μοιράζεται σε όλη την Ευρώπη, κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες και πιστοποιείται από την 3M™ για την γνησιότητα του υλικού που τοποθετείται χωρίςνοθεία. Έτσι διασφαλίζεται ο τελικός αγοραστής ότι αυτό που αγοράζει είναι αυτό που πληρώνει και όχι κάποιο άλλο υλικό όπως πχ. FM-200, HFC-227ea, το οποίο και θα είναι σχεδόν αδύνατον να εντοπιστεί. Σημαντικό είναι να γνωρίζετε, ότι η 3M™ μέσα από την σελίδα της https://www.3m.com/3M/en_US/novec-us/applications/fire-suppression/#ApprovedSystemManufacturers αναφέρει ποιοι είναι οι approved original equipment manufacturers (OEMs) της. Σε αυτούς συγκαταλέγεται και η SEVO Systems Europe της οποίας και τα προϊόντα σας έχουμε προσφέρει.

·         Οι φιάλες, ευρωπαϊκής κατασκευής, πληρούν όλα τα διεθνή και ευρωπαϊκά standard & φέρουν όλες τις πιστοποιήσεις.

·         Όλα τα πιστοποιημένα υλικά (μέρη), που συγκροτούν το σύστημά μας, είναι εγκεκριμένα και πιστοποιημένα και ως συγκρότημα, μέχρι και το ακροφύσιο εκροής του υλικού. -Η αναφορά γίνεται διότι η αγορά ενός συστήματος που συναρμολογείτε με αμφιβόλου ποιότητας υλικά, αγνώστου προελεύσεως, που ίσως δεν ενδεικνύονται για την συγκεκριμένη χρήση, δεν σας εξασφαλίζει ούτε την σωστή λειτουργία, ούτε την αποτελεσματική κατάσβεση της φωτιάς, μόνο επειδή έχει γίνει πλήρωση της φιάλης με το Novec™ 1230 Fire Protection Fluid της 3M™. Φυσικά η 3M™ δεν είναι υπεύθυνη ούτε εγγυάται την κατάσβεση σε αυτή την περίπτωση.

·         Τα πιστοποιημένα ακροφύσια των 180ο, μπορούν και τοποθετούνται στην άκρη του χώρου κατάσβεσης και όχι στο μέσο αυτού, χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στον μηχανικό ως προς την διέλευση της σωλήνας, παρεμποδίζοντας την λειτουργία και συντήρηση του φωτισμού, του κλιματισμού, κλπ.

·         Χαμηλότερο κόστος εγκατάστασης λόγω της χρήσης μικρότερης ποσότητας σωλήνος SCH40.

·         Επειδή είναι το μοναδικό σύστημα που λειτουργεί στα 34,5 bar έναντι των 25 bar ή 42 bar του ανταγωνισμού, εκμεταλλεύεται πλήρως τις μηχανικές ιδιότητες του Novec και επιτυγχάνει ταχύτερη κατάσβεση, ενώ φτάνει και στους δυσπρόσιτους χώρους, όπως ψευδοροφές και ψευδοπατώματα, όπου ο ανταγωνισμός πρέπει να καλύψει με ακροφύσια (υπό προϋποθέσεις).

·         Η εταιρεία έχει αναπτύξει το Sevo Flow Calculation software. Με την αγορά του προϊόντος σας, σας συντάσσουμε, ανά χώρο ένα VDS calculation sheet, από τους μηχανικούς της SEVO Systems Europe, που αφορά την απαιτούμενη ποσότητα και πλήρωση της φιάλης με Novec και την σωστή εγκατάσταση του συστήματος για να εκτελεστεί από τους τεχνικούς της εγκατάστασης.

·         Το κορυφαίων προδιαγραφών κλείστρο της φιάλης, ενσωματώνει εντολές, προς τον συνεργαζόμενο πίνακα κατάσβεσης, low pressure, activation & antitampering control. Ο πίνακας πυρανίχνευσης που προσφέρουμε λαμβάνει τα σήματα και ενεργοποιεί τα alarm ή fault του. Επιπλέον με την προσθήκη της κάρτας TCP-IP ο πίνακας συνδέεται δικτυακά μέσω καλωδίου ethernet με υπολογιστή για την εποπτεία και χειρισμό των συστημάτων (όχι BMS).

·         Το 2017 ανάμεσα στους πελάτες της εταιρείας ήταν και η Amazon Europe.

Για μελέτη και προσφορά σχετικά με τα συστήματα κατάσβεσης aerosol αλλά και παρουσίαση στον χώρο σας ώστε να γνωρίσετε το NOVEC1230 από κοντά , καλέστε στο 210-5134619 & 210-5131026 και τεχνικός μας θα επισκεφτεί τον χώρο σας δωρεάν.