Μενού
Το Καλάθι σας

Όροι Χρήσης

Πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται. Η ιστοσελίδα www.olympia-p.gr & www.olympia3p.gr της εταιρείας OLYMPIA 3P FIREFIGHTING – Παπαπαύλου Παναγιώτης αποτελεί ιστοχώρο πληροφοριών της εταιρείας και των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει. Από τον παρόντα ιστοχώρο μπορούν να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικές αγορές.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η όποια τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας διέπεται από τους παρακάτω όρους και συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

1. ΟΡΟΙ

Η OLYMPIA 3P FIREFIGHTING – Παπαπαύλου Παναγιώτης διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους. Η OLYMPIA 3PFIREFIGHTING – Παπαπαύλου Παναγιώτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας.

2. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

OLYMPIA 3P FIREFIGHTING – Παπαπαύλου Παναγιώτης δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.olympia-p.gr & www.olympia3p.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η OLYMPIA 3P FIREFIGHTING – Παπαπαύλου Παναγιώτης δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την πλοήγησή τους σε αυτόν, που έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η OLYMPIA 3P FIREFIGHTING – Παπαπαύλου Παναγιώτης ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η ιστοσελίδες www.olympia-p.gr & www.olympia3p.gr  είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της OLYMPIA 3P FIREFIGHTING – Παπαπαύλου Παναγιώτης. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την OLYMPIA 3P FIREFIGHTING – Παπαπαύλου Παναγιώτης, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της OLYMPIA 3P FIREFIGHTING – Παπαπαύλου Παναγιώτης και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την OLYMPIA 3P FIREFIGHTING – Παπαπαύλου Παναγιώτης ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της OLYMPIA 3P FIREFIGHTING – Παπαπαύλου Παναγιώτης ή/και του www.olympia-p.gr & www.olympia3p.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες  www.olympia-p.gr & www.olympia3p.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.olympia-p.gr & www.olympia3p.gr αποδέχονται ότι δεν θα τις χρησιμοποιούν για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό, βλαβερό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

6. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η OLYMPIA 3P FIREFIGHTING – Παπαπαύλου Παναγιώτης αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας.

7. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ως επισκέπτες στις ιστοσελίδες www.olympia-p.gr & www.olympia3p.gr μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε προσωπική σας πληροφορία. Τα δεδομένα που καταχωρούνται στην φόρμα επικοινωνίας https://www.olympia3p.gr/el/contact  των ανωτέρω ιστοσελίδων δεν αποθηκεύονται και δεν επεξεργάζονται σε καμία βάση δεδομένων της OLYMPIA 3P FIREFIGHTING – Παπαπαύλου Παναγιώτης. Στοιχεία και δεδομένα που δίνετε στην εταιρεία στα πλαίσια της συνεργασίας και εν τέλει της τιμολόγησης προϊόντων ή υπηρεσιών , επεξεργάζονται αποκλειστικά από συγκεκριμένα άτομα της εταιρείας OLYMPIA 3P FIREFIGHTING – Παπαπαύλου Παναγιώτης εξουσιοδοτημένα αποκλειστικά για συγκεκριμένες εργασίες, δεν δημοσιεύονται ή/και δεν ανακοινώνονται σε τρίτους εκτός εταιρείας οι οποίοι δεν έχουν άμεση ή έμμεση σχέση την εταιρία. Σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την OLYMPIA 3P FIREFIGHTING – Παπαπαύλου Παναγιώτης επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

8. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι τρόποι πληρωμής και οι μέθοδοι αποστολής των παραγγελιών περιγράφονται αναλυτικά εδώ

9. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 

  • Επωνυμία:             ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  • Διακριτικός τίτλος: OLYMPIA 3P FIREFIGHTING
  • ΑΦΜ: 115923064
  • ΔΟΥ: A' Aθηνών
  • Έδρα: Καλτεζών 19 & Πέτρας 2 , Αθήνα/Κολωνός Τ.Κ. 10444
  • Αρ.ΓΕΜΗ : 119022201000