Μενού
Το Καλάθι σας

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ - ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ

Η πολυετής συνεργασία μας με τους καλύτερους κατασκευαστικούς οίκους εξοπλισμού πυρανίχνευσης εξασφαλίζει στους μελλοντικούς αλλά και στους υπάρχοντες πελάτες μας

  • Προμήθεια και εγκατάσταση τόσο συμβατικών όσο και διευθυνσιοδοτούμενων (addressable) συστημάτων 
  • Εγγύηση σωστής λειτουργίας
  • 100% Αξιοπιστία
  • Άπειρες δυνατότητες με τεχνολογίες αιχμής 
  • Σχεδόν μηδενικές αστοχίες υλικού
  • Άριστο desing του εξοπλισμού "συμβατό" με κάθε σύγχρονο χώρο
  • After sales υποστήριξη χωρίς καθυστερήσεις 
  • Συνεχή τεχνική υποστήριξη


Συνεργαζόμενοι οίκοι


  

Η NSC Hellas AE ιδρύθηκε το 2019 και δραστηριοποιείται δυναμικά στη διάθεση συστημάτων πυρανίχνευσης. Αποτελεί την εξέλιξη και το επόμενο βήμα της CM-Security GmbH που δραστηριοποιούνταν από το 2015 στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για το νέο branch της NSC Sicherheitstechnik GmbH (Γερμανίας) στην Ελλάδα.  O Γερμανικός κατασκευαστικός οίκος συστημάτων πυρανίχνευσης NSC Sicherheitstechnik GmbH, ηγέτης στη κατασκευή συστημάτων πυρανίχνευσης, συμμετέχει εξίσου μαζί με τον Γερμανικό κατασκευαστικό οίκο συστημάτων συναγερμού CM Security GmbH, στο νέο εταιρικό σχήμα  της NSC Hellas AE.

  

Με 70 χρόνια εμπειρίας, η PROTEC, μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες κατασκευής προϊόντων Πυρανίχνευσης & Ασφάλειας, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο παρέχει καινοτόμα προϊόντα όπως το Hybrid Aspiration System και επίπεδο υπηρεσιών, που καλύπτουν τις πλέον απαιτητικές προσδοκίες των πελατών της. Η Protec Fire Detection (Export) Ltd διανέμει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο μέσω ενός δικτύου εγκεκριμένων συνεργατών και διανομέων, ενώ παρέχει on line τεχνική υποστήριξη διαθέσιμη σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από τη χώρα κατοικίας.


   

H Paradox Hellas A.E. ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1990 και δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά μέσω της αντιπροσώπευσης, εισαγωγής, κατασκευής και χονδρικής πώλησης συστημάτων ασφαλείας, συστημάτων ελέγχου πρόσβασης (access control), κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης και συστημάτων πυρανίχνευσης.
Με πιστοποίηση ISO 9001 για το σχεδιασμό, παραγωγή και εμπορία συστημάτων ασφαλείας και πυρανίχνευσης, η εταιρεία διαθέτει προϊόντα και υπηρεσίες αρίστης ποιότητας στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Ειδικότερα τα προϊόντα της, εξάγονται σε περισσότερες από 20 χώρες παγκόσμια, είναι συμβατά με την οδηγία ROHS 2002/95/EC και φέρουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις για την Ευρωπαϊκή αγορά. Η Paradox Hellas A.E. διαθέτει ιδιόκτητο εργοστάσιο στη Ριτσώνα.Η EATON, για περισσότερο από έναν αιώνα, επικεντρώνει τη δραστηριοποίησή της στο να βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων και του περιβάλλοντος, με τεχνολογίες ηλεκτρικής διαχείρισης ισχύος που είναι περισσότερο αξιόπιστες, αποτελεσματικές, ασφαλείς και βιώσιμες. Διαθέτοντας από επαναστατικά προϊόντα έως ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, εταιρείες από όλους τους κλάδους και όλο τον κόσμο, εμπιστεύονται την ΕΑΤΟΝ. Με υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, η Εταιρεία απαντά στις ανάγκες του αύριο, σήμερα.


Η Olympia Electronics S.A. είναι η ηγέτιδα εταιρεία στην ελληνική βιομηχανία συστημάτων ασφάλειας και στοχεύει στην καταξίωση στην παγκόσμια αγορά με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και μέσω συνεργασιών με παγκόσμιους κολοσσούς στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.
Με πλήρως καθετοποιημένη και αυτοματοποιημένη παραγωγική διαδικασία, τα προϊόντα της που εξάγονται σε 72 χώρες παγκόσμια, διαθέτουν πιστοποιητικά από διάφορα εργαστήρια όπως LPCB, VdS, LLOYD’S, BSI, ΕΛΚΕΠΗΥ, EVPU, CNBOP κ.α.
Η OLYMPIA - ELECTRONICS A.E. έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το ISO 9001, IS0 45001, ISO 14001, και, για δεύτερη φορά το 2011, απέκτησε την Ευρωπαϊκή Διάκριση Επιχειρήσεων στα πλαίσια του EFQM «Levels of Excellence».

Ο Όμιλος Notifier είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή πινάκων ελέγχου Πυρανίχνευσης καθώς και των περιφερειακών τους συσκευών και εξαρτημάτων, όπως επίσης και των συστημάτων ελέγχου εγκαταστάσεων.
Με πιστοποίηση κατά ISO 9001 και τεχνολογικές καινοτομίες που κάνουν τις αποστάσεις ολοένα και μικρότερες, ο Όμιλος Notifier παρέχει παγκόσμια λύσεις που καλύπτουν υψηλά standards με προϊόντα που είναι εγκεκριμένα από τα κυριότερους Φορείς σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο. Πλέον, ο Όμιλος Notifier ανήκει στην Αμερικανική πολυεθνική HONEYWELL INTERNATIONAL INC.