Παγίδα κουνουπιών MOSQUITITO

  • Παγίδα κουνουπιών MOSQUITITO
Περιγραφή Προϊόντος

Εξωτερικού χώρου

Στοιχεία προϊόντος

Ακίνδυνο για τον άνθρωπο και τα ζώα καθώς δεν περιέχει δηλητήριο Χαμηλής ενεργειακής απαίτησης Δεν βλάπτει ωφέλιμα έντομα όπως μέλισσες, πεταλούδες, πασχαλίτσες κλπ. Φιλικό προς το περιβάλλον καθώς δεν περιέχει εντομοκτόνα ή άλλα δηλητήρια

Τρόπος λειτουργίας

H κουνουποπαγίδα BG-Mosquitito για την παγίδευση των κουνουπιών τίγρης και όχι μόνο χρησιμοποιεί την πατενταρισμένη τεχνολογία προσέλκυσης των κουνουπιών με την χρήση ειδικού μείγματος (dispenser) τεχνητής μυρωδιάς του ανθρώπινου δέρματος που βρίσκεται μέσα στην παγίδα. Το dispenser προσέλκυσεις διαρκεί από 1 έως και 2 μήνες ανάλογα με την υγρασία του περιβάλλοντος (το καλοκαίρι με τον καύσωνα διαρκεί λιγότερο) Η συσκευή παγιδεύει τα κουνούπια τίγρης στα οποία περιλαμβάνονται το ασιατικό κουνούπι τίγρης (Aedes albopictus) όπου επιδημιολογικά είναι σημαντικός φορέας για τη μετάδοση πολλών ιογενών παθογόνων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του κίτρινου πυρετού, δάγκειου πυρετού, εγκεφαλίτιδας του Σαιντ Λούις, ιαπωνικής εγκεφαλίτιδας και ιού του δυτικού Νείλου, καθώς και διάφορα νηματώδη παράσιτα που προκαλούν φιλαρίαση. Το Aedes aegypti (Αηδής ο αιγυπτιακός), γνωστό και ως κουνούπι τίγρης, είναι ένα κουνούπι που μεταφέρει τις ασθένειες δάγκειος πυρετός, τσικονγκούγια και κίτρινος πυρετός, καθώς και άλλες ασθένειες. Το κουνούπι ξεχωρίζει από τις λευκές λωρίδες στα πόδια και ένα σημάδι που μοιάζει με λύρα στο θώρακα.. Τα είδη αυτά είναι δυνητικοί φορείς ασθενειών όπως Chikungunya, Ζήκα ή ο δάγκειος πυρετός.

Τεχνικά στοιχεία

βασικού εξοπλισμού Πτυσσόμενη παγίδα υφασμάτινη διαστάσεων 20Χ20Χ19cm Τροφοδοτικό 230V-12VDC/3,6 W με 8 μέτρα καλώδιο Ανεμιστηράκι συγκράτησης και αφυδάτωσης των παγιδευμένων κουνουπιών Κορδόνι ανάρτησης για κρέμασμα από ψηλά Dispenser προσομοίωσης ανθρώπινης μυρωδιάς (διάρκειας 1-2 μηνών) Κόστος αναλώσιμων: 18,60 € Ο ανωτέρω εξοπλισμός υποστηρίζεται από την εταιρεία OLYMPIA 3P FIREFIGHTING με γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα από την Biogents.

Η συσκευή κατασκευάζεται στην Γερμανία. 

Κωδικός : 001378
  • Άμεσα Διαθέσιμο

80,60€

Σχετικά Προϊόντα

Sweetscent dispenser (3 στοιχείων)

Sweetscent dispenser (3 στοιχείων)

Για όλες τις παγίδες Στοιχεία προϊόντος Ανταλλακτικό φακελάκι για την προσέλκυση των κουνουπιών ..

18,60€