Παγίδα κουνουπιών BG-GAT

Περιγραφή Προϊόντος

Εξωτερικού χώρου για την μείωση του νέου πληθυσμού κουνουπιών

Στοιχεία προϊόντος

Ακίνδυνο για τον άνθρωπο και τα ζώα καθώς δεν περιέχει δηλητήριο

Δεν απαιτείται παροχή ρεύματος

Δεν βλάπτει ωφέλιμα έντομα όπως μέλισσες, πεταλούδες, πασχαλίτσες κλπ.

Φιλικό προς το περιβάλλον καθώς δεν περιέχει εντομοκτόνα ή άλλα δηλητήρια

Τρόπος λειτουργίας

H κουνουποπαγίδα BG-GAT είναι ένα εργαλείο χαμηλού κόστους και εύχρηστο που μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τον πληθυσμό των κουνουπιών Τίγρης στον κήπο σας.

Γεμίζουμε την παγίδα με νερό της βρύσης και μερικά φύλλα απο τον κήπο μας ώστε να δημιουργηθεί το ιδανικό περιβάλλον για την γέννηση νέων κουνουπιών. Τα θηλυκά κουνούπια γεννάνε τα αυγά τους μέσα στην παγίδα και όταν αυτά εκκολαφθούν, τα νεαρά κουνούπια παγιδεύονται κάτω από το εσωτερικό δίχτυ που έχει η παγίδα. Η παγίδα περιέχει επίσης ειδική κολλητική ταινία για την παγίδευση των θηλυκών κουνουπιών που πάνε να γεννήσουν. 

Tο ασιατικό κουνούπι τίγρης (Aedes albopictus) όπου επιδημιολογικά είναι σημαντικός φορέας για τη μετάδοση πολλών ιογενών παθογόνων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του κίτρινου πυρετού, δάγκειου πυρετού, εγκεφαλίτιδας του Σαιντ Λούις, ιαπωνικής εγκεφαλίτιδας και ιού του δυτικού Νείλου, καθώς και διάφορα νηματώδη παράσιτα που προκαλούν φιλαρίαση. Το Aedes aegypti (Αηδής ο αιγυπτιακός), γνωστό και ως κουνούπι τίγρης, είναι ένα κουνούπι που μεταφέρει τις ασθένειες δάγκειος πυρετός, τσικονγκούγια και κίτρινος πυρετός, καθώς και άλλες ασθένειες. Το κουνούπι ξεχωρίζει από τις λευκές λωρίδες στα πόδια και ένα σημάδι που μοιάζει με λύρα στο θώρακα.. Τα είδη αυτά είναι δυνητικοί φορείς ασθενειών όπως Chikungunya, Ζήκα ή ο δάγκειος πυρετός.

Η συσκευσία περιέχει

  • 2 ολοκληρωμένα σετ παγίδων
  • 10 κολλητικές ανταλλακτικές ταινίες

Ο ανωτέρω εξοπλισμός υποστηρίζεται από την εταιρεία OLYMPIA 3P FIREFIGHTING με γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα από την Biogents. 

Το προϊόν δεν παραχωρείται δοκιμαστικά


Κωδικός : 001688
  • Άμεσα Διαθέσιμο

62,00€

Σχετικά Προϊόντα

Κολλητικές ταινίες για παγίδα BG-GAT

Κολλητικές ταινίες για παγίδα BG-GAT

Στοιχεία προϊόντος Ανταλλακτικές κολλητικές ταινίες για την παγίδα BG-GAT. Η συσκευασία περιέχει 10..

16,12€