Μενού
Το Καλάθι σας

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ FLOODSAX

Πώς λειτουργεί το FloodSax

Το FloodSax είναι ένας εναλλακτικός σάκος άμμου ιδανικός για την άμυνα κατά των πλημμυρών, τον μετριασμό και την πρόληψη αυτών και είναι γρήγορο και εύκολο να αναπτυχθεί ως αποτελεσματικό φράγμα κατά των πλημμυρών για τους ανθρώπους που θέτουν το ζωτικό ερώτημα "πώς μπορώ να προστατεύσω το σπίτι ή την επιχείρησή μου από τις πλημμύρες;"

Οι σάκοι άμμου FloodSax μετατρέπονται από ελαφρύς σαν μαξιλαροθήκη σε καλύτερους από τους παραδοσιακούς σάκους άμμου σε περίπου 3 λεπτά για να σας παρέχουν αξιόπιστη προστασία από τις πλημμύρες. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ρωτάτε "πού μπορώ να βρω σακούλες άμμου" όταν υπάρχει κίνδυνος πλημμύρας.


Οι εναλλακτικοί σάκοι FloodSax χρησιμοποιούνται πλέον από εταιρείες διαχείρισης εγκαταστάσεων, διαχειριστές επιχειρησιακής συνέχειας και ανθεκτικότητας, διαχειριστές σχεδιασμού έκτακτης ανάγκης και διαχειριστές κινδύνων πλημμύρας και είναι απαραίτητοι για τους ανθρώπους που ζουν σε «επικίνδυνες για πλημμύρες» περιοχές.

Για να λειτουργήσει η προστασία από τις πλημμύρες FloodSax, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε νερό και να παρακολουθήσετε αυτούς τους εναλλακτικούς σάκους άμμου να επεκτείνονται με θαυματουργό τρόπο, ώστε να είναι έτοιμοι από την παροχή φραγμών πλημμύρας για πόρτες έως την προστασία από πλημμύρες για γραφεία και εμπορικά κτίρια.

Η ημιπορώδης εσωτερική επένδυση στο εσωτερικό του FloodSax περιέχει ένα ειδικό πηκτικό πολυμερές με εκατοντάδες απορροφητικούς κρυστάλλους, που απορροφά το νερό για να διογκωθεί και είναι ένα ιδανικό προϊόν διαχείρισης πλημμυρών για όσους αναζητούν ιδιαίτερα αποτελεσματικές λύσεις για την αντιμετώπισή τους.

Μπορούν να επεκταθούν σε νερό σε μπανιέρα, νεροχύτη, κουβά, λάστιχο ή ακόμη και στο ίδιο το νερό της πλημμύρας. Μόλις το νερό εισέλθει εκεί, παραμένει εκεί και οι σακούλες λειτουργούν ακριβώς όπως οι αμμόσακοι για να κρατήσουν τις πλημμύρες μακριά. Έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσαρμόζονται στις πόρτες για να αποτρέπουν τα νερά της πλημμύρας από το να εισέλθουν εντός.

Η ημιπορώδης εσωτερική επένδυση στο εσωτερικό του FloodSax περιέχει ένα ειδικό πηκτικό πολυμερές που απορροφά 20-25 κιλά νερού.

Πριν από την ενεργοποίησή τους οι εναλλακτικοί σάκοι άμμου FloodSax είναι απίστευτα ελαφριοί, ζυγίζοντας εκπληκτικά μόλις 500 γραμμάρια, αλλά μόλις επεκταθεί ένα σετ των κλασσικών σάκων FloodSax 50cm x 45cm x 20cm είναι αρκετά γεροί για να σταματήσουν έναν ισχυρό χείμαρρο νερού στην πορεία του. Κάθε σετ FloodSax θα απομακρύνει περίπου 20 εκατοστά νερού και έχουν αποδείξει πλήρως την αξία τους ως φράγματα πλημμύρας ξανά και ξανά παγκοσμίως.

Αν και συχνά χρησιμοποιούνται εξωτερικά ως φράγμα για να εμποδίσουν την είσοδο των πλημμυρικών υδάτων σε σπίτια ή επιχειρήσεις, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και εσωτερικά για να απορροφήσουν διαφόρων τύπων διαρροές, αλλά κι εκείνες σε δυσπρόσιτα σημεία, όπως κάτω από ελαττωματικούς λέβητες, θερμαντικά σώματα και σωλήνες.

Οι άνθρωποι που τα αναζητούν στο διαδίκτυο τα αποκαλούν με όλα τα είδη διαφορετικών ονομάτων, συμπεριλαμβανομένων των gelags, των floodsacks, των πολυμερών σάκων, των sandbags άλλου τύπου, των πολυμερών σάκων άμμου, των floodbags . . . αλλά το πραγματικό τους όνομα στο FloodSax.

Το βασικό είναι ότι ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ με κάθε έννοια της λέξης. 


Κωδικός: 001995
Μία αεροστεγής συσκευασία περιέχει πέντε (5) σάκουςΧρόνος πλήρους επέκτασης: Περίπου 3 λεπτάΒάρος πριν την ενεργοποίηση: 500grΔιαστάσεις: 50cm x 45cm x 20cmΑπορρόφηση 20-25 λίτρα νερού..
99,00€
Χωρίς ΦΠΑ:79,84€
Κωδικός: 001996
Μία αεροστεγής συσκευασία περιέχει δέκα (10) σάκουςΧρόνος πλήρους επέκτασης: Περίπου 3 λεπτάΒάρος πριν την ενεργοποίηση: 500grΔιαστάσεις: 50cm x 45cm x 20cmΑπορρόφηση 20-25 λίτρα νερού..
198,00€
Χωρίς ΦΠΑ:159,68€
Κωδικός: 001997
Μία αεροστεγής συσκευασία περιέχει είκοσι (20) σάκουςΧρόνος πλήρους επέκτασης: Περίπου 3 λεπτάΒάρος πριν την ενεργοποίηση: 500grΔιαστάσεις: 50cm x 45cm x 20cmΑπορρόφηση 20-25 λίτρα νερού..
396,01€
Χωρίς ΦΠΑ:319,36€
Κωδικός: 001998
Μία αεροστεγής συσκευασία περιέχει σαράντα (40) σάκουςΧρόνος πλήρους επέκτασης: Περίπου 3 λεπτάΒάρος πριν την ενεργοποίηση: 500grΔιαστάσεις: 50cm x 45cm x 20cmΑπορρόφηση 20-25 λίτρα νερού..
792,00€
Χωρίς ΦΠΑ:638,71€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)